NEGA OBRAZA

Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.Naši tretmaji nege obraza temeljijo na naravni, nežni in učinkoviti zaščiti vaše kože pred negativnimi vplivi okolja. Negovalni postopek vašo kožo očisti, prenovi, ji povrne mehkobo, njeno ravnovesje in jo nahrani ter obogati.

ULTRAZVOČNA TERAPIJA

Ultrazvok v kozmetiki uporabljamo za pomlajevanje kože, izboljšan vnos izdelkov,vlaženje kože, izboljšuje videz problematične kože ter razbijanje celulita .Omogoča, da profesionalni serumi prodrejo vse do podkožja, nežna masaža pa pripravi celice do tega, da vsrkajo njihove učinkovine. Po postopku je koža globinsko navlažena in preskrbljena s hranilnimi učinkovinami. Spodbudi prekrvavitev in delovanje limfe, s čimer razstrupimo celice, da lahko vsrkajo več hranljivih učinkovin in pospešimo proces njihovega obnavljanja. Preprečuje znake staranja kože na obrazu (gube, lise, brazgotine, strije) in za splošno izboljšanje videza kože.

DIAMANTNI PILING OBRAZA-MIKRODERMOBRAZIJA

Z diamantnim pilingom pospešujemo luščenje odmrlih in tvorbo novih celic kože, hkrati pa spodbujamo nastajanje kolagenskih vlaken in elastina, ki izboljšujejo strukturo kože in pripomorejo pri odpravljanju nepravilnosti na koži.
Prve gube, brazgotine ali strije lahko predstavljajo nočno moro in zmanjšujejo vašo samozavest. Si že dolgo časa želite zakriti prve znake staranja, pa ne veste kako to storiti?
Z diamantnim pilingom lahko hitro in enostavno preprečimo prezgodnje procese staranja vaše kože in izboljšamo njen videz. Poseg je primeren za ženske in moške.
Diamantni piling najpogosteje izvajamo na obrazu, vratu in dekolteju.

Pred posegom

Po posegu

Učinki: zmanjšanje nežnih in plitvih gub, obnova kože pri aknah (ne vnetih), zmanjšanje por in nečistoč (ogrci), zmanjšanje pigmentnih nepravilnosti (starostne pege, sončne pege, hiperpigmentacije), zmanjšanje in mehčanje brazgotin, tudi strij.
Za osvežitev obraza običajno zadoščajo 3-4 terapije na leto.

 •  globinsko očisti pore
 •  temeljit piling brez poškodb in rdečice
 • odstrani odmrle celice in ostale nečistoče
 • razstruplja kožo
 • spodbuja nastanek kolagena in elastina
 • omogoča boljše vpijanje kozmetičnih izdelkov
 • odstranjuje ogrce
 • izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok
 • mikromasaža
 • stimulira tvorbo novih celic
 • primerno tudi za zelo občutljivo kožo
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije

SKIN SCUBBER ZA OBRAZ-ČISTILEC OBRAZA BREZ BOLEČIN

Do nege obraza brez bolečega stiskanja mozoljev. Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij. Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv, posledično se tkivo segreje, kar s pridom uporabljamo za rehabilitacijske namene. Terapija pospeši cirkulacijo krvi in tvorbo kolagena, s čimer prispeva k učinkovitejši naravni obnovi kože in podkožnega tkiva.

PINK- AGING

pomlajevanje

*vlaženje

*aktivacija energije

*posvetitv

~Nova tehnologija za učinkovit “skin boost”efekt.

~patentiran brezzračni aplikator nam omogoča intenzivno penetracijo “Pink” dermatološke raztopine v tkivo.

~polna in napeta koža z novo tehnologijo mezoterapije popolnoma neboleča

~intenzivna penetracija “Pink” dermatološke raztopine 0.5mm v tkivo, točno tam kjer lahko aktiviramo nastanek novega kolagena.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *