Z ličenjem si ženske že tisočletja poudarjamo svojo naravno lepoto obraza in izražamo svoj odnos tako do sebe kot do drugih!

  • DNEVNO LIČENJE

Za dan se običajno ne naličimo močno, je pa pomembno, da izberemo pravo podlago, ustrezen korektor za prekrivanje nepravilnosti, da pravilno matiramo polt in izberemo prave barve senčil, rdečil in osvetljevalcev polti. Izbiramo med nežnimi ali izrazitejšimi barvami – odvisno od naše osebnosti.

facenaravni

  • VEČERNO LIČENJE

Večer, pri lučeh je make up, ki ga uporabljamo čez dan, običajno prenežen, premalo izrazit, obraz lahko deluje sivo, bledo in pusto. Zvečer zato uporabimo močnejšo podlago, ki bolje prekriva in polt bolj poenoti. Privoščimo si več barve, povečamo in poudarimo oči in ustvarimo bolj zapeljive ustnice. Seveda pa je intenzivnost make upa odvisna tudi od tega, kje, na kakšni prireditvi ali zabavi bomo preživele večer.

VEČERNO

  • POROČNO LIČENJE

Vsaka nevesta si želi na svoj poročni dan v svoji sanjski obleki izgledati popolno. Fotografije bodo namreč čudovito zgodbo poročnega dne pripovedovale še dolgo, tudi potomcem, zato je pomembno, da je ličenje na poročni dan izvedeno profesionalno in popolno. Lepo je, če je poročni make up nežen in naraven in se sklada z nevestinim značajem, pričesko, obleko, modnimi dodatki in s cvetjem v šopku. Seveda pa je poročni make up lahko tudi intenzivnejši, če si nevesta tak izgled želi. Če si želi imeti poudarjeno dolge trepalnice, to dosežemo z dodajanjem umetnih. Podlaga, korektor in puder morajo poenotiti polt in narediti obraz sijoč in svež, make up pa mora biti obstojen cel dan. To vizažisti dosežemo s pravim izborom ličil, s počasnimi in doslednimi koraki ličenja ter s posebnim utrjevalcem.

poročno

  • SVEČANO LIČENJE

Nekoč je veljalo pravilo, da mora biti praznično oz. slavnostno ličenje zelo močno in vpadljivo, z veliko bleščicami. Danes na srečo ni več tako – slavnostno ličenje je namreč le bolj dovršeno in prefinjeno, barve morda malce intenzivnejše in nanos radodarnejši.

SVEČANO

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *