oxy-led Pred posegom

Po posegu

Kožo najprej površinsko očistimo in nato pripravimo na sam postopek.  Nato se naredi diamantni piling. Sledi maska obraza, ki kožo še dodatno pomiri in nahrani.
Diamantni piling je najnovejši postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi.

Posebej ga priporočamo pri negi:

  • starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege);
  • utrujene in izsušene kože;
  • od sonca poškodovane kože;
  • mastne kože z razširjenimi porami;
  • kože, nagnjene k aknam;
  • trdovratni hiperpigmentaciji kože – melasma (cloasma);
  • različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

Po posegu je koža pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, koža je bolj elastična.

Koliko časa so vidni učinki?
Koža je že po prvem posegu nežnejša, bolj sveža in sijoča. Za umiritev mastne, k mozoljem nagnjene kože, finih gubic, področij močnejšega zabarvanja ipd. pa je potrebnih več zaporednih obravnav, svetujemo jih 5 – 6 zapored, v enotedenskih razmikih. Za vzdrževanje doseženega rezultata priporočamo mesečno obnavljanje. Koža po končanem postopku izgleda lepa in sijoča kakor po dolgem počitku.

Kaj dosežemo z mikrodermoabrazijo?
– odstranimo odmrle in poškodovane celice
– izboljšamo videz kože
– obnovimo kožo
– povečamo elastičnost kože
– zmanjšujemo povečane pore in nečistoče
– čistimo komedone in akne
– odpravljamo poškodbe kože zaradi sonca
– odstranjujemo gubice
– redukcija manjših brazgotin (v večini primerov se izgled brazgotine izboljša s tem, ko se zabriše viden rob med brazgotino in zdravim tkivom.)
– redukcija starostnih lis in peg
– regeneriramo mastno ali oslabljeno povrhnjico

Z mikrodermoabrazijo dosežemo da se tvorijo nove celice v povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože. Koža po tretmaju postane sveža, čista, pomlajena, prekrvavljena in občutno pridobi gladkost.

Kolikokrat je priporočljiv tretma?
Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Priporočljivo je narediti 6 do 8 tretmajev v razmaku 7 do 10 dni. Pri zdravljenju aken je potrebno izvesti več ponovitev tretmaja, to je od 9 do 10 (odvisno od stopnje aken), da je metoda uspešna.

Za osvežitev obraza zadošča 3 do 5 posegov.

Za vzdrževanje svetujemo poseg ponoviti 3 krat letno.

Trajanje in intenzivnost tretmaja prilagodimo potrebam in tipu kože ter starosti stranke, ponavadi 60 minut. Na izbiro imamo 10 diamantnih glav, tako da se lahko prilagodimo vsem delom telesa.

Kdaj se vidijo prvi rezultati?
Rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože).

Naj kaj moramo paziti po samem postopku?
Koža je po tretmaju rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela, ki praviloma izgine po 24 urah. Po tretmaju se lahko vrnemo k običajnim aktivnostim. Več dni po posegu se moramo popolnoma izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju. Priporočamo uporabo krem z visokim zaščitnim faktorjem. Pomembno je tudi, da do naslednjega dne ne nanašate ličil. Po zaključenih tretmajih v salonu ne pozabite na vsakodnevno nego kože s specialnimi produkti tudi doma, saj lahko samo tako ublažimo pojav prezgodnjih starostnih znakov.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *