Keratinsko vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki trepalnice privzdigne in priviha, jih potemni in podaljša. Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen. Hkrati pa trepalnice s keratinom obnavlja od korena do konice, nahrani in okrepi. Trajno vihanje trepalnic je primerno za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, po odstranjevanju umetnih trepalnic in tudi za uporabnice kontaktnih leč.

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Odprite svoj pogled, dajte svojim očem nov sijaj in pomladite svoj obraz s podaljšanimi trepalnicami.
Zagotovite si urejen izgled brez vsakdanjega nanašanja maskare in brez skrbi, da bi se le-ta razmazalaPodaljševanje trepalnic je zdravju prijazen, neboleč in sproščujoč postopek, med katerim lahko zaspite. Primeren je za vsako izmed nas, saj lahko naredimo izgled zelo diskreten in naraven, lahko pa trepalnice močno poudarimo.
Ta razpon nam omogočajo različne metode podaljševanja trepalnic. Za katero se boste odločile, vam bodo olajšali kratki opisi:

Metoda ena na ena je podaljševanje trepalnic in z njo ne dosežemo zgostitve, le podaljšamo že obstoječe trepalnice.


Volumen metoda je podaljševanje trepalnic in istočasno zgostitev z nanašanjem več izredno tankih podaljškov na eno naravno trepalnico. Oblika pahljače dela bogat volumen efekt trepalnic.Pri odločitvi upoštevamo tudi strukturo vaših naravnih trepalnic, spremljamo njihovo stanje pri vsakem nadaljnjem nanosu in s tem skrbimo za zdravje vaših trepalnic, saj so le zdrave trepalnice dobra podlaga za podaljševanje trepalnic. Pri svojem delu uporabljamo izključno visoko kakovostne in preverjene materiale, saj nam je varnost, udobje in dolgoročno zadovoljstvo strank na prvem mestu.